آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت

بررسی حذف چهار صفر از پول ملی در کمیسیون بودجه

بررسی حذف چهار صفر از پول ملی در کمیسیون بودجه یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از برگزاری جلسه این کمیسیون برای بررسی موضوع حذف چهار صفر از پول ملی با حضور مدیران بانک مرکزی، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا تابش با اشاره به جلسه امروز (سه‌شنبه) کمیسیون برنامه و بودجه که با حضور معاونین بانک مرکزی و مسئوولانی از مرکز پژوهش‌ها و دیوان محاسبات برگزار شد، گفت: در این جلسه دلایل تقدیم لایحه دولت برای حذف چهار صفر از  واحد پول ملی تشریح شد و نمایندگان مخالف و موافق به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.


وی افزود: از مهمترین دلایل موافقان این لایحه می‌توان به تسهیل در داد و ستد، جلوگیری از اتلاف وقت درشمارش، کاهش هزینه‌های چاپ و امحای اسکناس و افزایش ظرفیت صندوق دستگاه‌های ATM اشاره کرد.


تابش یادآور شد: از طرفی نیز مخالفین با توجه به اینکه اجرای برنامه حذف صفر با سیاست های تکمیلی که موجب بهبود وضعیت و رشد اقتصادی و کاهش تورم همراه نیست و موجب هزینه چاپ انتشار پول جدید می شود و هزینه های پشتیبانی را افزایش می‌دهد و نهایتا اثری اقتصادی ندارد و در مردم انتطاراتی را بوجود می‌آورد که عملا برآورده نمی‌شود، با آن به مخالفت پرداختند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار